birds
poppies
tree
dunes
  • Golf_breed

Consult

Een acupunctuurbehandeling duurt ± 55 minuten.

Elk consult begint met een Chinese diagnose die, onder meer, bestaat uit het stellen van een aantal vragen, een polsanalyse, een tonganalyse en een gezichtsanalyse.

Een kindertuina consult duurt ± 25 minuten. Het eerste consult is een intake, de consulten daarna zijn behandelingen.

Tarieven per consult
Acupunctuur: € 57,50
Kindertuina intake: € 25,00
Kindertuina behandeling: € 30,00

Consulten worden per keer in de praktijk afgerekend. Pinbetalingen hebben de voorkeur. U krijgt direct een factuur mee, die u eventueel kunt indienen bij uw zorgverzekeraar.

Annulering
Indien u tenminste 24 uur van te voren een afspraak (telefonisch) annuleert, wordt deze gereserveerde tijd niet in rekening gebracht. Bij afmeldingen binnen 24 uur wordt de gereserveerde tijd gerekend. U ontvangt dan een verzuimnota, die niet door de zorgverzekeraar wordt vergoed.

Zorgverzekeraar
Ik ben aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Acupuncturisten (NVA). Als lid van NVA worden acupunctuurbehandelingen geheel of gedeeltelijk door de meeste zorgverzekeraars vergoed. Informeer bij uw eigen zorgverzekeraar als u zeker wilt zijn van vergoeding.

De praktijk is verplicht het Burger Service Nummer (BSN) van iedere patiënt in de administratie op te nemen. Om deze reden wordt u verzocht bij het eerste consult uw identificatiebewijs en uw zorgverzekeringspas mee te nemen.

  • Footer-3